Wereld dieren dag

Vandaag is het Wereld dierendag en is er extra aandacht voor de dieren in onze maatschappij, maar eigenlijk staan de dieren in het Natuurhulpcentrum elke dag centraal. Dagelijks zetten personeelsleden en vrijwilligers zich in om wilde dieren in nood te helpen, te verzorgen, te revalideren en als kers op de taart gezond en wel terug vrij te laten. Dit jaar werden er zo al meer dan 9.000 wilde dieren verzorgd in het Natuurhulpcentrum en het is nog maar net oktober... Dat betekent 1000 dieren meer dan in dezelfde periode vorig jaar!

Verder was vandaag ook een speciale dag om 2 redenen. Ten eerste kwam sponsor Industrievloeren Jos Eerdekens voor de eerste keer in actie voor onze uitbreiding. Een ploeg van hen stortte vandaag de druklaag op het gelijkvloers van ons nieuwe gebouw.

Ten tweede ontving onze voorzitter Sil een mooie 'onderscheiding voor mededogen' van de Nederlandse Partij voor de Dieren. Zij zijn Sil en het Natuurhulpcentrum bijzonder erkentelijk voor de jaarlijkse opvang en verzorging van meer dan 2.500 wilde dieren in nood vanuit de provincie Nederlands Limburg. "Deze onderscheiding is niet alleen voor mij" verklaart Sil, "ik draag deze erkenning op aan al mijn personeelsleden en vooral de vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten!"

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..