Wij wensen u een diervriendelijk 2007...

Alweer een jaar voorbij! En wat voor een jaar!

2006 was net zoals alle andere jaren weer bijzonder druk. Duizenden wilde dieren in nood gingen weer door onze handen en konden al dan niet na een herstelperiode weer genieten van een leven in de vrije natuur. Honderden jonge weesdieren kregen bij ons de papfles en werden weer vrijgelaten toen ze eindelijk groot en sterk genoeg waren en nog vele andere dieren kregen de hulp die zij verdienden.

Zoals ieder jaar moeten we vooral onze vrijwilligers bedanken. Deze mensen staan dag en nacht voor ons paraat om ons bij te staan als we hen het hardst nodig hebben. Ook als het even niet meezit, altijd staan ze er toch maar weer om ons te helpen, en allemaal op vrijwillige basis. Zonder hen staan we nergens!

En ook traditie getrouw een dankwoord aan ons personeel. Allemaal mensen die niet gewoon hun uurtjes komen kloppen, maar steeds net dát stapje verder gaan om alles tip top in orde te krijgen. Vaak zijn deze mensen nog tot lang na hun uren vrijwillig in de weer om ons centrum op een hoog professioneel niveau draaiende te houden. Onbetaalbaar. Ook zij verdienen een grote 'Dankjewel'.

Maar we mogen ú natuurlijk niet vergeten. Want zonder u zouden al deze mensen ten slotte niets kunnen beginnen. Want ú bent het die ons centrum dag in dag uit, jaar na jaar weer overeind houdt. Dankzij uw lidmaatschap, uw steun of de steun van uw bedrijf kan het Natuurhulpcentrum namelijk doen waar het al 30 jaar goed in is: Zieke en gewonde wilde dieren in nood helpen op het hoogste niveau. We zijn dus vooral jullie erg veel dank verschuldigd en we hopen natuurlijk stiekem dat we ook in 2007 weer op uw hartverwarmende steun mogen rekenen, want we zijn er nog niet...

Ook in 2007 groeit het aantal patienten nog steeds aan tot ongekende hoeveelheden. En ook in 2007 hebben we weer grootse plannen voor een noodzakelijke uitbreiding van ons centrum.

Oh ja, en als je eens even tijd hebt, vraag eens aan een vriend(in), misschien aan een familielid, of zij het Natuurhulpcentrum al kennen? Misschien kunnen we onze ledenteller in 2007 weer een zetje in de rug geven, want dieren helpen kost geld, véél geld. En u kent het gezegde: "Goed begonnen is half gewonnen."

Enfin, wij zijn er in 2007 weer helemaal voor de hulpbehoevende wilde dieren, bent ú er weer voor ons?

We wensen u alvast een diervriendelijk 2007!

Wij wensen u een diervriendelijk 2007...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..