Vacature technisch medewerker

Voor de verdere professionalisering van ons centrum zoeken we een collega (M/V) ter versterking voor onze technische ploeg.

Je staat in voor het onderhoud van de gebouwen, terreinen en voertuigen van ons dierenziekenhuis. Het Natuurhulpcentrum is voortdurend in beweging en renovatie of bijbouwen van dierenverblijven is een constante. Je bent een handige harry die thuis is in verschillende disciplines: schrijnwerkerij, lassen, sanitair, elektriciteit, metsen, automechanica,... Ervaring in een of meerdere van deze disciplines is noodzakelijk.

Wat zoeken we?
Je kan zelfstandig werken maar bent vooral ook een teamspeler die een team kan aansturen van collega's, vrijwilligers, stagiaires. Ook sta je mee in voor het begeleiden van mensen met een taakstraf. Sociale vaardigheden, kunnen omgaan met deze doelgroepen en beschikken over voldoende maturiteit zijn dus belangrijk.

Aangezien je soms ook zal ingezet worden voor het vangen van dieren zijn natuurkennis en een sportieve levensstijl extra troeven. Verder dien je voldoende fysieke conditie te hebben om de taken naar behoren uit te voeren, er wordt immers veel buiten gewerkt.

Aangezien het Natuurhulpcentrum elke dag (7/7) open is van 9u tot 22u behelst je job ook weekend- en avondwerk, waarbij je met collega's afwisselt. Bovendien help je bij grote activiteiten (opendeurdagen, spaghettiavond, wandeltocht,...) die een grote bron van inkomsten zijn. Deze activiteiten zorgen voor werkzekerheid voor jou en je collega's.

Aanbod
We bieden een voltijdse betrekking (37u/week) met verloning volgens par. comité 329 van de Socio Culturele sector. Je komt terecht in een groene, aangename en vriendschappelijke werkomgeving.

Dit is een afwisselende job tussen wilde dieren. Samen met een dynamisch team werk je aan de uitbouw en professionalisering van het Natuurhulpcentrum.

Interesse?
Stuur je brief en CV naar info@natuurhulpcentrum.be of per post naar Natuurhulpcentrum vzw - Industrieweg Zuid 2051 - 3660 Opglabbeek

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..