Winnaars verrekijkerkwis bekend...

Afgelopen week werden de winnaars van onze verrekijkerkwis bekend gemaakt. Iedereen die door onze verrekijkers naar het houten vogeltje keek en zich inschreef maakte kans op twee handige pocketkijkers van het merk Bynnex.

De houten vogel die u tijdens onze open dagen op de loods kon zien zitten was een putter of distelvink. Ruim 900 bezoekers namen deel maar slechts twee konden een verrekijker winnen.

Een onschuldige hand trok twee namen uit de gegadigden: familie Verpoorten uit Neerpelt en Yani Bollen uit Bocholt. Zij vielen in de prijzen. Yani was door het dolle heen toen hij zijn verrekijker kreeg overhandigd en kon niet wachten om het bos in te trekken op zoek naar dieren. Zijn moeder stuurde ons deze leuke foto door.

We willen iedereen die heeft meegedaan met onze kwis bedanken voor de steun en misschien hebben jullie volgende keer meer geluk.

Winnaars verrekijkerkwis bekend...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..