Zondag is het vrijdag...

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het Natuurhulpcentrum weer een 'Zondag = Vrijdag'. Dit wil zeggen dat er gerevalideerde dieren worden vrijgelaten, en U kan daar getuige van zijn!

Komende Zondag, 24 september om 20u gaan we een aantal uilen vrijlaten aan de 'Kapel van de Weerstand' te Rotem. Zowel kerkuilen, bosuilen als steenuilen werden in ons centrum grootgebracht en leerden in onze revalidatiekooien perfect vliegen en zelfs jagen op levende prooien. Ze zijn nu dan ook helemaal klaar voor een leven in de vrije natuur.

Het is september en tijdens deze periode laten we steeds een groot aantal roofvogels vrij. De maïs wordt immers binnenkort geoogst en vele muizen komen naar de open akkers om restjes op te peuzelen. Onze roofvogels krijgen zo een extra duwtje in de rug voor de aanstormende winter...

Een unieke kans dus om de kroon op ons werk te komen bewonderen! Zorg dat je erbij bent...
 

Zondag is het vrijdag...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..