3 geslaagde opendeurdagen!

Onze drie opendeurdagen waren met in totaal meer dan 15.000 bezoekers een schot in de roos!

Voor de eerste maal organiseerden we dit jaar niet twee, maar drie opendeurdagen. Dit om het steeds toenemende aantal bezoekers toch de kans te geven het Natuurhulpcentrum rustig te bezoeken, zonder al te lang te moeten aanschuiven aan de ingang.

Nu alles achter de rug is en we alles hebben opgeruimd, was het ook tijd om de balans op te maken van de voorbije drie opendeurdagen. En we mogen zeer blij én trots zijn. In totaal bezochten maar liefst 15.037 (!) bezoekers ons centrum. Ongeveer 10% van hen, 1.525, werden lid van het Natuurhulpcentrum en ontvangen vanaf nu 5 maal per jaar ons tijdschrift boordevol informatie over de dieren die we opvangen en de activiteiten die we organiseren. Ondertussen staat onze ledenteller op 14.637 leden, en komt het magische aantal van de 15.000 leden wel heel erg dichtbij...

We hopen dat elke bezoeker heeft genoten van het bezoek aan ons centrum, en we willen iedereen hartelijk danken voor de steun. Het is enkel dankzij die steun dat we kunnen blijven groeien om het stijgende aantal dieren de verzorging te kunnen blijven geven die ze verdienen!

Ben je niet op de opendeurdag geraakt en wil je het Natuurhulpcentrum toch bezoeken, dan kan dit altijd onder begeleiding van een gids. Meer info hierover vind je op http://www.natuurhulpcentrum.be/index.php/bezoek-ons

3 geslaagde opendeurdagen!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..