Kom eens op bezoek...

Als professioneel dierenziekenhuis is het natuurlijk niet mogelijk om in het Natuurhulpcentrum vrij bezoek toe te laten. We proberen immers de rust van onze patiënten steeds te garanderen. Toch is het mogelijk om, onder begeleiding van een gids, ons centrum te bezoeken.

Een groepsrondleiding duurt 2u en bestaat uit een inleidende video en een blik achter de schermen, samen met één van onze ervaren gidsen. Zo komt u die dag te weten welke dieren er allemaal in ons centrum verblijven, waarom ze hier zijn en hoe hun toekomst er zal uitzien. Een rondleiding kan zowel voor scholen, jeugdbewegingen, gepensioneerden of gemixte groepen. Onze gemotiveerde gidsen zijn erg flexibel en kunnen hun verhaal aanpassen aan de interesses en samenstelling van de groep.

Wie voor of na een rondleiding nog even wil genieten van een tasje koffie en een stukje Limburgse vlaai (of koffiekoeken) is natuurlijk steeds welkom in onze Lindezaal. Deze formule kan u mee boeken samen met de rondleiding.

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..