VKW Limburg op bezoek...

Deze week kregen we niet minder dan 120 bedrijfsleiders, managers, zaakvoerders en bestuurders over de vloer in het Natuurhulpcentrum.

Werkgeversorganisatie VKW Limburg organiseerde donderdag zijn jaarlijkse zomeractiviteit die dit jaar door ging bij NV Mathieu Gijbels in Opglabbeek, de aannemer waarmee we met enorm veel plezier hebben samengewerkt voor de constructie van ons nieuw gebouw dat in mei officieel  werd geopend.


De zomeractiviteit stond bijna volledig in het teken van onze nieuwbouw en was in een mum van tijd volgeboekt. We zijn natuurlijk erg blij met zoveel interesse in de nieuwbouw en het Natuurhulpcentrum!
Onze voorzitter Sil gaf aan de hand van een met foto’s en filmpjes gevulde powerpointpresentatie tekst en uitleg over het Natuurhulpcentrum, de werking ervan en de dieren die we momenteel opvangen en verzorgen.

Na de voordracht mocht iedereen getuige zijn van het hoogtepunt van ons werk: het terug vrijlaten van gerevalideerde wilde dieren. Geluksvogels dit keer waren een havik en enkele sperwers, die bij de toeschouwers toch enkele blikken van ontzag tevoorschijn toverden!

Vervolgens trok de volledige groep dan naar het Natuurhulpcentrum zelf, waar 5 gidsen iedereen lieten kennismaken met het Natuurhulpcentrum tijdens een bezoek achter de schermen.

Alle dieren lieten zich van hun mooiste kant zien, al werd de uitleg van onze gidsen soms wel wat overstemd door het gebrul van onze leeuw Nelson.
De vele positieve reacties achteraf bewezen dat iedereen zeer onder de indruk was, en ook wij waren vereerd deze groep te mogen ontvangen!


Heb je zelf ook interesse in een bezoek achter de schermen van het Natuurhulpcentrum, dan kan je op zondag 6, 13 en 20 september bij ons terecht tijdens onze opendeurdagen, of kan je een rondleiding boeken. Meer informatie hierover vind je hier.

Album 'VKW Limburg op bezoek 20/08/2015'

VKW Limburg op bezoek...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..